Stockholmsmässan för Våga vara eget 18/2 2012.

Vi åkte dit för att kolla på våra "kunder" som "våga vara eget" med Unga Företagarna (UF). Vi hjälpte ett par ungdomar med deras företag och leverernade produkter som de fick sälja genom sitt bolag.
Tyvär var mässan enorm och på grund av tidsbrist kunde inte vi hitta alla att tag bilder med. Men vi lyckades lokalisera företaget Happy Feet UF som sålde vår microvågstofflor. Riktigt grymma tjejer som gjorde en fint konsept med val av kläder och fäger i sin bås.



Vi gillar att sammarbeta med ungdomar då vi tror och vet att de kommer att betala vår pension när vi blir älder ;-).
Därför måste vi tag hand om dom som de kommer att tag hand om oss.

Pong UF är ett annat bolag vi har hjälp genom att köpa in deras produkt till vårt sortimen. Ett amrikanska spel som de har vidare utvecklat och gjort till sin egen. Säljs här på Abooh Prylmonstert, Pong Spelet. Eleverna går i Alingsås gynmasiet och har sin mässa en längre bit bort från oss och kan då inte besöka dom där. Men vi hoppas att få bilder skickade till oss att visa upp här.

Vår svaga utskickade medarbetare kunde inte låte bli att komma tomhänt från de unga ivriga företagande som sålde på honom en massa. Enligt honom tyckte han inte att vi gjorde tillräckligt och köp sponsrade några fler innan han gick ut från mässan. Kom till kontoret med en vinröd flugga, smycken, bokmärken och en massa annat "nödvändigt".
Han blev lätt förlåten då det gäller våra unga företagare.

Abooh Prylmonstret


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0